Drucktech Etalon PHP-45-V2 Maxima

Pneumatische transferpers met dubbel werkstation

Met de Drucktech Etalon PHP-45-V2 Maxima is het mogelijk om middelgrote producten van textiel te transfereren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan t-shirts, poloshirts en andere vlakke materialen met een maximale dikte van 6 cm. Deze pneumatische transferpers is een tafelmodel, hierdoor neemt deze machine weinig ruimte in binnen uw productie. Door middel van het dubbele werkstation is het mogelijk om snel en gemakkelijk te werken.

Revolutionaire membraanplaat

Kenmerkend aan de machines van Drucktech is de revolutionaire membraanplaat. Hierdoor is het geen probleem om te transfereren langs verdikkingen. Dus als het product verdikkingen heeft zoals ritsen, knoopjes of naden? Dan transfereert deze transferpers er makkelijk overheen.

De onderplaten van de transferpers zijn verwisselbaar. Hierdoor is het mogelijk om bijvoorbeeld een kleinere onderplaat te monteren op de machine. Zo kunnen ook kleinere producten zoals kindershirts, sporttassen of caps worden getransfereerd. Het maximale werkformaat van deze machine is 40 x 50 cm en een dikte van 6 cm.

Lees hier meer over de Drucktech Etalon PHP-45-V2 Maxima

Pals Print & Screen adviseert u graag

Weet u niet welke machine het beste past binnen uw productie? Onze medewerkers staan klaar om u te adviseren over onze producten. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Voor een offerte van één of meerdere van onze machines kunt u het online offerteformulier invullen. Wij nemen uw aanvraag zo snel mogelijk in behandeling.

palsprint.com
T +31 (0)13 577 37 67
info@palsprint.com

VOLG ONS OOK OP:

OFFERTE AANVRAGEN?

Geef via het slimme offerteformulier uw wensen aan ons door en wij nemen z.s.m. contact met u op.

Vraag een offerte aan

BEL MIJ TERUG

Vul uw gegevens in en druk op de knop.