Drucktech Etalon SSH-1A

Kleine manuele transferpers

De Drucktech Etalon SSJ-1A is een manuele transferpers voor het transfereren van caps. Kenmerkend aan deze machine is de revolutionaire membraanplaat. Met behulp van deze plaat is het niet langer een probleem om te transfereren langs naden, ritsen, kopen en andere verdikkingen. De pers heeft een automatisch openende hitteplaat waardoor de machine makkelijk in gebruik is. Daarnaast is de temperatuur en tijd van deze transferpers digitaal te sturen en beschikt de machine over een automatische teller. De tijd van de teller kan ingesteld worden van 0 tot 99 seconden. De temperatuur van de machine kan ingesteld worden van 0 tot 230 graden.

Werkformaat

Het maximale werkformaat van deze transferpers is 13 x 9 cm, het textiel mag maximaal 1,5 cm dik zijn. Deze hittepers is dus geschikt voor bijvoorbeeld het transfereren van petten of andere kleine hoofddeksels.

Pals Print & Screen verkoopt al jarenlang transferpersen van Drucktech. Kenmerkend voor Drucktech is de verscheidenheid in modellen, de optimale drukverdeling over het volledige oppervlakte en de revolutionaire membraanplaat.

Klik hier voor meer informatie over deze machine. 

Neem vrijblijvend contact op voor vragen of vraag een offerte aan.

Heeft u vragen over deze transferpers van Drucktech? Neem vrijblijvend contact op met Pals Print & Screen. Bij interesse kunt u een offerte aanvragen via het offerteformulier, de medewerkers van Pals Print & Screen zullen uw offerteaanvraag zo snel mogelijk behandelen.

palsprint.com
T +31 (0)13 577 37 67
info@palsprint.com

VOLG ONS OOK OP:

OFFERTE AANVRAGEN?

Geef via het slimme offerteformulier uw wensen aan ons door en wij nemen z.s.m. contact met u op.

Vraag een offerte aan

BEL MIJ TERUG

Vul uw gegevens in en druk op de knop.