Drucktech Etalon SSH-2A

Manuele transferpers voor badges en borstlogo’s

De Drucktech Etalon SSH-2A is een manuele transferpers van Drucktech. Deze machine is inzetbaar voor het transfereren van badges en borstlogo’s. Deze elementen kunnen bijvoorbeeld worden getransfereerd op t-shirts of polo’s. Het werkformaat van deze transferpers is maximaal 15 x 20 cm. De textieldikte kan maximaal 1,5 cm zijn. Bent u op zoek naar een transferpers met een kleiner werkformaat? Kijk dan eens bij de Drucktech Etalon SSH-1A.

Kenmerkend voor deze machine

Kenmerkend voor de Drucktech Etalon SSH-2A is de revolutionaire membraanplaat. Hierdoor is het niet langer een probleem om te transfereren langs naden, knoopjes, ritsen of andere verdikkingen. Daarnaast beschikt deze machine ook over een automatisch openende hitteplaat, hierdoor is de machine gebruiksvriendelijker. De membraanplaten en hitte-elementen van de machine zijn gemakkelijk uitwisselbaar.

Al jarenlang verkoopt Pals Print & Screen Drucktech transferpersen. Drucktech levert kwalitatief goede machines. Kenmerkend aan Drucktech is de revolutionaire membraanplaat, de optimale drukverdeling over het volledige oppervlak en de verscheidenheid in modellen.

Lees hier meer over deze transferpers.

Vraag hier een offerte aan

Heeft u interesse in één of meerdere van onze transferpersen? Via het offerteformulier kunt u een offerte aanvragen. De medewerkers van Pals Print & Screen zullen zo snel mogelijk uw aanvraag beantwoorden. Heeft u vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op

palsprint.com
T +31 (0)13 577 37 67
info@palsprint.com

VOLG ONS OOK OP:

OFFERTE AANVRAGEN?

Geef via het slimme offerteformulier uw wensen aan ons door en wij nemen z.s.m. contact met u op.

Vraag een offerte aan

BEL MIJ TERUG

Vul uw gegevens in en druk op de knop.