Drucktech Etalon PHP-45-V2 Optima

Pneumatische transferpers met dubbel werkstation

Zoekt u een machine voor het transfereren van shirts en andere materialen met een maximale dikte van 4 cm? De Drucktech Etalon PHP-45-V2 Optima is een pneumatische transferpers met een dubbel werkstation waardoor er vele mogelijkheden zijn. Deze transferpers is een tafelmodel en neemt daardoor weinig ruimte in binnen uw productie.

Waarom kiezen voor deze transferpers?

Alle transferpersen van Drucktech hebben een revolutionaire membraanplaat. Hierdoor is het niet langer een probleem om te transfereren langs knoopjes, ritsen en andere verdikkingen. De hitteplaat van deze machine opent automatisch en de twee onderplaten zijn verwisselbaar. Hierdoor is het ook mogelijk om een kleine onderplaat te monteren, bijvoorbeeld voor het transfereren van kindershirts of sporttassen. Het maximale werkformaat van deze machine is 40 x 50 cm en een dikte van maximaal 4 cm.

Twijfelt u over welke transferpers het beste binnen uw productie past? Pals Print & Screen heeft jarenlange ervaring met de machines van Drucktech. Wij adviseren u graag over de juiste machine.

Lees hier meer over de Drucktech Etalon PHP-45V2 Optima.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Via ons offerteformulier kunt u eenvoudig een offerte aanvragen voor één of meerdere van onze machines. Onze medewerkers gaan zo snel mogelijk aan de slag met uw aanvraag. Bij vragen over onze producten kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

palsprint.com
T +31 (0)13 577 37 67
info@palsprint.com

VOLG ONS OOK OP:

OFFERTE AANVRAGEN?

Geef via het slimme offerteformulier uw wensen aan ons door en wij nemen z.s.m. contact met u op.

Vraag een offerte aan

BEL MIJ TERUG

Vul uw gegevens in en druk op de knop.