Drucktech Etalon SP-45-NA

Manuele veelzijdige transferpers

De Drucktech Etalon SP-45-NA is een manuele transferpers voor het transfereren van shirt of andere vlakke materialen. De machine kan transfereren op textiel met een maximale dikte van 1,5 cm. Het werkformaat van de transferpers is 40 x 50 cm.

Eigenschappen

Kenmerkend aan deze transferpers is de verwisselbare membraanplaat. Hierdoor is het niet langer een probleem om te transfereren over verdikkingen. Het is mogelijk om de machine te voorzien van kleinere membraanplaten. Daarnaast is de machine uitgevoerd met een digitale sturing. De temperatuur en de tijd is digitaal instelbaar, ook bevat de machine een automatische teller. Deze drucktech transferpers is een tabletop versie, dit zorgt voor meer bewegingsvrijheid onder en om de pers.

Wilt u meer weten over deze machine? Klik hier!

Heeft u vragen? Wij helpen u graag

Weet u niet welke machine het best past binnen uw productie? Onze medewerkers staan klaar om u te adviseren over onze producten. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Voor een offerte van één of meerdere van onze machines kunt u het online offerteformulier invullen. Wij nemen uw aanvraag zo snel mogelijk in behandeling.

palsprint.com
T +31 (0)13 577 37 67
info@palsprint.com

VOLG ONS OOK OP:

OFFERTE AANVRAGEN?

Geef via het slimme offerteformulier uw wensen aan ons door en wij nemen z.s.m. contact met u op.

Vraag een offerte aan

BEL MIJ TERUG

Vul uw gegevens in en druk op de knop.